Inteligentné hodinky pre fitness nadšencov za 990 Kč

Inteligentné hodinky sa stali neoddeliteľnou súčasťou moderného životného štýlu. Nielenže vám poskytujú presný čas a dátum, ale ponúkajú aj širokú škálu funkcií, ktoré zlepšujú vašu každodennú rutinu. Bez ohľadu na to, či ste žena, muž alebo aktívny športovec, existuje široký výber inteligentných hodiniek, ktoré splnia vaše potreby a predstavy o štýle.

V dnešnej dobe sa však najviac sústreďuje nákup inteligentných hodiniek okolo modelov určených na športové aktivity, ako je beh, cyklistika, ale aj množstvo ďalších aktivít, ktoré pomáhajú udržať správnu úroveň vašej fyzickej kondície. Rozhodli sme sa teda pripraviť výber najlepších hodiniek pre fitness nadšencov. Dnes začneme s inteligentnými hodinkami Smoot ZL02.

damske-inteligentne-hodinky-lacne

Sledujte svoje športové výsledky s inteligentnými hodinkami Smoot ZL02

Staňte sa pánmi svojho športového výkonu s našimi cenovo dostupnými športovými hodinkami. Bez ohľadu na to, či ste vlastníci iOS alebo Android zariadenia, naše športové hodinky sú kompatibilné s oboma operačnými systémami, čo vám umožňuje využívať ich plný potenciál. Čo robí naše športové hodinky takými jedinečnými? Začnime cenou.

Za pouhých 990 Kč získate inteligentné hodinky s bohatým počtom funkcií, ktoré vám pomôžu monitorovať a zlepšovať váš športový výkon. Naše športové hodinky sú vybavené širokou škálou senzorov, ktoré merajú kľúčové parametre vášho tréningu. Monitorujú vašu srdcovú frekvenciu, kroky, vzdialenosť, spánok a ďalšie. Vďaka týmto údajom budete mať prehľad o svojom zdraví a kondícii a budete môcť prispôsobiť svoj tréningový plán, aby bol čo najefektívnejší.

sportove-damske-inteligentne-hodinky

Chcete sledovať svoju trasu pri behu alebo jazde na bicykli? Naše športové hodinky ZL02 dokážu počas tréningu pracovať samostatne a neskôr preniesť namerané dáta priamo do telefónu, ktorý vám poskytne presné informácie o vašej trase a rýchlosti. Uvidíte svoje zlepšenie a môžete si nastaviť nové ciele. Naše športové hodinky sú tiež vybavené funkciami ako notifikácie z telefónu, sledovanie kalórií a vodotesnosťou, aby ste mohli trénovať za každého počasia.

lacne-damske-inteligentne-hodinky

Inteligentné hodinky pre správny tréning

Inteligentné hodinky Smoot ZL02 sú dostupné na našom e-shope v 4 farbách, ktoré vám umožnia vyjadriť svoj osobný štýl. Čo sa týka odolnosti, naše športové hodinky majú certifikáciu IP67, čo znamená, že sú odolné proti prachu a vode. Nemusíte sa teda obávať poškodenia hodiniek pri pote, daždi alebo dokonca pri krátkom ponorení do vody. Môžete sa tak plne sústrediť na svoj tréning bez obáv o svoje hodinky.

Veľa ďalších funkcií

Okrem základných funkcií ponúkajú naše športové hodinky aj ďalšie funkcie - napr. stopky, odpočet, meranie rýchlosti, meranie spálených kalórií a ďalšie. Budete mať všetky potrebné nástroje, aby ste si mohli vytvoriť individuálny tréningový plán a sledovať svoj pokrok. Či už sa venujete behu, cyklistike, plávaniu, fitness alebo inému športu, naše športové hodinky sú skvelým spoločníkom pre dosiahnutie vašich cieľov. So svojím širokým rozsahom funkcií, odolnosťou a moderným dizajnom vám poskytnú všetko, čo potrebujete pre úspešný a motivujúci tréning.

Videorecenzia inteligentných hodiniek Smoot ZL02

Inteligentné hodinky Smoot ZL02 zakúpite tu >

 panske-sportove-inteligentne-hodinky